fbpx

AGENCIJA

Družinska terapija - agencijaV inštitutu Vita bona želimo (družinsko) terapijo približati vsem ljudem in vam pomagati pri izbiri vašega osebnega terapevta. Zavedamo se, da izbira terapevta nikoli ni lahka in da je težko dobiti informacije o kvalitetnem delu. Se tudi vi sprašujete, h komu po pomoč? Tu smo za vas. Nudimo vam osebno pomoč pri izbiri svetovanja. Dogovorite se za informativni razgovor, kjer bomo skupaj odkrili kateri terapevt lahko prisluhne prav vasi zgodbi. Svetovanje vedno poteka po predhodni najavi.

Ste že obiskali terapevta in bi nam radi posredovali pohvalo ali kritiko, ter tako pomagali tudi drugim do kvalitetne terapije, terapevtom pa do boljšega dela? Pokličite nas.

Vaše mnenje je pomembno in želimo si, da bi skupaj z vami lahko ustvarjali se bolj varno terapevtsko okolje. Namen vaših komentarjev je tako pomoč strankam in terapevtom. Kvaliteto bomo pohvalili, kritiko pa vzeli kot priporočilo za boljše delo. Dobre terapevte ustvarjate tudi klienti, zato bomo veseli vašega odziva. Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše mnenje.

PSIHOTERAPIJA

Potrebujete pomoč pri izbiri terapevta ali strokovnjaka? Poleg naše družinske terapije nudimo povezavo s strokovnjaki področij družinske terapije po vsej Sloveniji. Nudimo tudi povezave s strokovnjaki drugih tehnik psihoterapije. Svetovanje poteka po telefonu ali prek interneta.

  • Cenik storitev
  • Svetovanje glede izbire terapevta – 40 EUR
  • Supervizija – PO DOGOVORU
  • Headhunting – 50 EUR
Copyright © 2016 - 2020 - Vita Bona - družinska terapija

Vita bona novice!

Ker želimo biti povezani z vami se naprej, vas vabimo, da se naročite na naše mesečne novice. Od novic se lahko kadarkoli odjavite.